Alege limba
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

DESPRE NOI

PARTE A UNEI ECHIPE MARI

Walkmaxx este parte componenta a companiei Studio Moderna, lider multi-brand si retail din Europa Centrala si de Est. Datorita brandurilor noastre sigure si a prezentei pe piata in 23 de tari, noi lucram cu mai bine de 370 milioane de clienti.

Toate brandurile noastre au o singura misiune importanta: Imbunatatirea vietii de zi cu zi si a bunastarii.

Walkmaxx se ocupa nu doar de designul incaltamintei. Brandul nostru te inspira la miscare, iti inspira simtul libertatii si contribuie la mentinerea unui mod sanatos de viata.

VALORILE NOASTRE

Brandul Walkmaxx inseamna:

CONFORT, deoarece aceasta este partea principala a oricarei perechi de incaltaminte pe care o confectionam;

DETALII DESPRE TEHNOLOGIE

INCREDEREA este asigurata de calitate si avantaje;

INOVATIA este introdusa incepand cu talpa si terminand cu materialele din partea superioara;

DURABILITATE deoarece utilizam doar materiale calitative;

NATURALETE, deoarece ne orientam catre materiale ecologice si atitudine corecta fata de mediul inconjurator;

MISCARE, deoarece asta inseamna energie, iar energia inseamna viata. Incaltamintea noastra va garanteaza miscarea mai usoara si mai libera, oferindu-va certitudinea ca veti petrece o zi productiva in picioare.

Comfort Hub

LINIA NOASTRA

Incaltamintea noastra este impartita in doua segmente. Walkmaxx Originals – o subgrupa ce este confectionata cu talpa rotunjita. Walkmaxx Trend – subgrupa ce acapareaza toate modelele cu talpa plata. „plata” inseamna faptul ca nu este rotunjita si are o alta constructie a talpii.

WALKMAXX ORIGINALS

Walkmaxx Originals – reprezinta viata, plina de oamenii dragi alaturi si de momente frumoase, bunastarea individuala si libertatea in miscare. Fiti voi insiva si profitati la maxim de fiecare zi, savurand confortul deplin.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Wakmaxx Trend – este spiritul aventurii, a tineretii si a miscarii, combinatia dintre natura salbatica si haosul urban, fara a sacrifica din confort. Savurati viata la maxim.

Comfort Hub

MISIUNEA NOASTRA

Cresterea noastra de la o companie ce a produs prima pereche de incaltaminte in anul 2010 la un brand ce detine acum peste 50 milioane de modele diferite si este prezent in peste 20 de tari, este dovada vie a faptului ca ne indreptam in directia corecta. Mai mult, misiunea noastra consta in faptul de a produce incaltaminte comoda, ce se potriveste ideal picioarelor voastre si nu dauneaza Planetei.

  • Walkmaxx se mandreste cu faptul ca 90% din cumparatori sunt multumiti de produsele noastre.

  • In medie un client Walkmaxx detine 3 perechi de incaltaminte Walkmaxx.

  • Walkmaxx asigura confort maxim in timpul mersului.