Alege limba
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

ISTORIA NOASTRA

FIECARE PAS FACUT IN TRECUT NE-A ADUS AICI UNDE SUNTEM AZI. CU FIECARE PAS DIN CE IN CE MAI MULTI OAMENI S-AU ALATURAT CALATORIEI NOASTRE IN VIITOR.

Desi brandul Walkmaxx este unul relativ tanar, misiunea noastra de a asigura confort maxim cu fiecare pas pe care-l faceti este neschimbata pe parcursul multor ani. Aceasta va ramane la fel si in viitor.

Compania ce a lansat prima pereche de incaltaminte in anul 2010 acum a devenit o miscare de succes renumita la nivel mondial, cu peste un milion de clienti multumiti.

2010

 

CALATORIA DE MII DE KILOMENTRI INCEPE CU O SINGURA PERECHE DE INCALTAMINTE.

Lansarea primului model – Walkmaxx Black. A fost primul pas catre fondarea brandului, care in scurt timp va fi indragit de mii de oameni.

2012

 

MISCAREA INCEPE.

Asortiment incepe sa se largeasca, drept raspuns la cerintele clientilor noastri. Au fost lansate mai mult de 15 modele. Walkmaxx devine un brand recunoscut in Europa in ceea ce priveste incaltamintea comoda si functionala.

2015

 

CU CAT MAI MULT, CU ATAT MAI BINE.

Asortimentul depaseste deja 50 de modele.

2016

 

CLIENTUL ESTE MAI PRESUS DE ORICE.

Noi dezvoltam trei linii pentru a satisface nevoile clientilor in legatura cu problemele legate de picioare. Faceti cunostinta cu incaltamintea din gama Fit, Pure si Comfort.

2017

 

SPIRITUL LIBERTATII

Am lansat prima noastra colectie de incaltaminte punand accent pe confortul absolut, ce confera libertatea miscarii si va indeamna la un mod sanatos de viata.

2019

 

TENDINTA CATRE STIL.

Gama Trend cu design modern – un pas important in calea catre incaltamintea moderna.

2020

 

ZECE ANI DE CONFORT

Noi sarbatorim 10 ani cu cifre impunatoare – sunt vandute aproape 7 milioane de perechi de incaltaminte, in mai mult de 20 de tari.

2021

 

UN PAS IN VIITOR.

Noi prezentam o noua linie de incaltaminte cu talpa plana, ce se deosebeste prin combinatia ideala dintre confort maxim si design stilat.

WALKMAXX FACE PASI IMPORTANTI.

Gama Walkmaxx va prezenta prima linie de incaltaminte ecologica – Walkmaxx Green. Minimizand impactul negativ asupra mediului inconjurator, noi le propunem clientilor nostri sa faca o alegere responsabila si sa aduca aportul sau in ceea ce priveste crearea unui viitor mai bun. Incaltamintea usoara si perfect respirabila se adapteaza ideal la forma piciorului si arata extrem de modern.

Un om intelept a spus odata, daca omul ar sta mereu pe loc atunci in loc de picioare ar avea radacini. Iar noi la Walkmaxx mai adaugam si faptul ca fiecare aventura mare din viata incepe cu primul pas. Noi vom avea grija ca el sa fie confortabil.

  • Walkmaxx se mandreste cu faptul ca 90% din cumparatori sunt multumiti de produs.

  • In medie un client Walkmaxx detine 3 perechi de incaltaminte Walkmaxx.

  • Walkmaxx asigura confort maxim in timpul mersului.