Alege limba
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

TEHNOLOGIA NOASTRA

PENTRU A SAVURA VIATA DINCOLO DE CONFORT MAI INTAI DE TOATE FACETI UN PAS IN INTAMPINAREA CONFORTULUI.

Incaltamintea – reprezinta mult mai mult decat parte componenta a garderobei noastre, ce ne incalzeste picioarele si le protejeaza de traume in timpul mersului. Iar confortul este mult mai mult decat doar o senzatie. Atunci cand vorbim de incaltamintea Walkmaxx ne referim la starea generala de bine, simtul libertatii si a increderii in fiecare pas. In fiecare zi, in orice situatie.

Pentru a va oferi un nivel inalt de confort noi apelam la tehnologiile inovatoare si utilizam doar cele mai bune materiale, ce garanteaza cel mai bun rezultat.

WALKMAXX ORIGINALS

Renumita talpa rotunjita Walkmaxx a fost creata in Germania. Modelul inovator imita miscarea naturala a piciorului si a mersului descult. Misiunea noastra in ceea ce priveste Walkmaxx Originals este sa aducem un plus de confort, miscare si energie in viata de zi cu zi.

CONSTRUCTIA

 • TALPA

  Talpa se deosebeste prin suprafata antiderapanta, spatiu larg pentru degete si aderenta excelenta. Toate aceste aspecte s-au combinat pentru imbunatatirea posturii, activarea muschilor, support excelent si un plus de confort. Solutie ideala pentru miscare.

 • BRANT

  Brantul usor si absoarbe socurile cu usurinta. Aceasta decizie tehnologie asigura distribuirea uniforma a greutatii corpului, ca de fiecare data cand mergeti sa simtiti senzatia picioarelor desculte.

 • PARTEA SUPERIOARA

  Atunci cand va place aspectul exterior al incaltamintei va simtiti foarte comod si siguri pe sine. Partea superioara a incaltamintei Walkmaxx este functionala si estetica. Aterizarea usoara si designul contemporan reprezinta o combinatie reusita, atat pentru bunastarea fizica, cat si pentru cea emotionala.

WALKMAXX TREND

Walkmaxx cu talpa plata – noua linie de incaltaminte creata ca sa va simtiti liberi. Munca in picioare, plimbarile prin oras sau calatoriile – orice ati face pe parcursul zilei, talpa plata va asigura confortul maxim. In incaltamintea Walkmaxx Trend va veti simti mereu siguri pe sine, de parca lumea intreaga ar fi la picioarele voastre.

CONSTRUCTIA

 • TALPA

  Atunci cand ne referim la talpa, elementul cheie reprezinta stabilitatea. Va puteti baza pe incaltamintea noastra, aceasta va va imbunatati mobilitatea, va mentine corpul echilibrat si va majora increderea in sine cu fiecare pas.

 • BRANT

  Materialele de calitate superioara asigura rezultate uimitoare, facand incaltamintea usoara, cu o amortizare si absorbtie a socurilor de la calcai la degete. Fiecare pas devine placut si usor, chiar si in cele mai active zile.

 • PARTEA SUPERIOARA

  Liniile contemporane, suprafata neteda si suportul lateral suplimentar garanteaza faptul ca incaltamintea se va aseza pe picior ideal. Va veti indragosti in combinatia dintre confort, stil si suport asigurat de incaltamintea noastra.